Nuttige info

BESTELLEN
Omdat we alles zo vers mogelijk willen bereiden werken we enkel op bestelling. We dienen jouw bestelling te ontvangen voor middernacht voor levering of afhaling de volgende dag. Je kan je bestelling doorgeven via email (ingrid@smakkelijk.be), telefoon (0474/68 44 60) of via ons bestelformulier. Indien je speciale wensen of opmerkingen hebt, vermeld deze dan duidelijk bij je bestelling.

LEVERING
In Rotselaar, Wijgmaal, Herent en Wakkerzeel bezorgen we je bestelling gratis vanaf Eur 25.
Contacteer ons voor levering in andere gemeenten dan bekijken we samen wat mogelijk is. Je kan je bestelling ook steeds afhalen (Vijfde Liniestraat 50 – 3110 Rotselaar).

ALLERGENEN
We maken bijna alles zelf zodat we een goede controle hebben over wat er in elk gerecht zit en proberen kruisbesmetting zo veel mogelijk te voorkomen. Spijtig genoeg kunnen we dit niet 100% uitsluiten. We beschrijven onze producten zo duidelijk mogelijk en zullen allergenen steeds specifiek vermelden. Maar we raden je aan om ons steeds te contacteren als je allergisch bent zodat we de risico’s tot een minimum kunnen reduceren.

WAARBORG
Met ’S MAKKELIJK willen we ons steentje bedragen tot het verkleinen van de afvalberg. Daarom werken we met herbruikbare plastic of glazen verpakkingen. Voor deze verpakkingen zullen we een waarborg aanrekenen bij de verkoop. Deze waarborg wordt terugbetaald als jullie ons de verpakking terug bezorgen.
Het bedrag van de waarborg vinden jullie steeds bij de omschrijving van het product.
Het is niet nodig om de doosjes zelf af te wassen aangezien wij ze steeds zelf afwassen zodat ze in perfecte staat zijn voor de volgende klant.
Het is ook mogelijk om je bestelling in een volledig composteerbare verpakking te krijgen, hiervoor vragen we een meerprijs van 0.50 Euro per item. De composteerbare verpakkingen bestaan in 400 ml voor de soep en de maat M voor de salades.

MATEN
Omdat er grotere en kleine eters zijn bieden we de meeste van onze gerechten in verschillende maten aan. De small versie is voor de kleine eter, de standaard versie voor een gemiddelde eter en de large versie is voor de grote eter. Bij de slaatjes zitten de small slaatjes in een kleiner doosje, bij een medium slaatje heb je een groter doosje met een extratje in het compartiment onder het deksel en bij een large slaatje heb je hetzelfde doosje als bij medium maar met een grotere portie en naast het extratje krijg je ook nog crackers. De verschillende prijzen staan aangegeven rechts van de beschrijving. Aarzel niet om ons te contacteren bij twijfel!

BEWARING
Al onze gerechten worden vers gemaakt en koud geleverd of afgehaald. De gerechten dienen koud bewaard te worden tot wanneer je ze opeet. 
We kiezen er bewust voor om geen bewaarmiddelen of additieven toe te voegen aan onze producten dus zijn ze ook beperkt houdbaar en kunnen er ook kleurverschillen optreden.