Over ons

Als werkende mama met een sportief en goed gevuld sociaal leven merkte ik dat dagelijks een gezonde, verse en zelf bereide maaltijd op tafel zetten soms moeilijk te combineren valt. Goede alternatieven zijn echter zeer moeilijk te vinden… Waarom smaken die industriële salades naar niets, zitten ze vol saus en goedkope vullers, komen ze samen met een grote berg afval en hoe kan het dat een salade tot wel 1 week goed blijft?!
Dit moest beter kunnen! Zo is het idee voor ‘S MAKKELIJK gegroeid.
Lekkere, gezonde salades met een duurzame toets, verantwoord gevulde en smaakvolle brooddozen, verrassende koude buffetten, overheerlijke soepen en dessertjes die jou het leven MAKKELIJK maken.
Omdat we enkel op bestelling werken is alles steeds kraakvers en dienen we ook geen additieven of bewaarmiddelen toe te voegen.

We leveren kant en klare maaltijden die even lekker, voedzaam en duurzaam zijn als een maaltijd die je zelf maakt zodat jij weer tijd hebt voor…

Het was een heerlijke picknick, iedereen was super enthousiast.
Geweldige service ook! De herbruikbare potjes en bestek, top!
Hai-Chay

Ik ben een ‘goeie eter’, maar ook kieskeurig en een tikkeltje lui… Een slaatje dat samengesteld is door iemand die weet wat lekker en gezond is, dat is dus de perfecte combo voor mij!
Laura

Een salade is veel meer dan een beetje sla met wat komkommer en tomaat. De missie om een gezonde en duurzame lunch voor iedereen toegankelijk te maken, ook voor onze kids, daar draait het om. Fris en licht, verse ingrediënten, afgemaakt met een topping van pitjes kruiden en een lekkere dressing. Allemaal even healthy! Ik ben alvast fan!
Lore

Heel lekker slaatje met frisse zuur-zoete toets!
Roos

Heel lekker en goed evenwicht tussen alle ingrediënten, pittige dressing – een goede lunchportie.
Veerle

SMAKELIJK!