‘S MAKKELIJK wordt een beetje anders

Met veel spijt moet ik jullie melden dat dit het laatste weekmenu van ‘S MAKKELIJK zal zijn.

De manier waarop ik ‘S MAKKELIJK wil uitbaten (dagverse, lekkere en kwalitatieve producten aan een eerlijke prijs) is niet rendabel genoeg om van te kunnen leven. Omdat ‘S MAKKELIJK me zo nauw aan het hart ligt wil ik niet tornen aan de waarden waar we voor staan en heb ik besloten om vanaf 29 oktober opnieuw als bediende aan het werk te gaan.

Ik blijf ‘S MAKKELIJK wel met passie uitbaten in bijberoep en jullie kunnen nog steeds bij mij terecht voor al jullie feestjes, bestellingen van desserten, granola, kaasschotels, ontbijten, … maar er zal geen weekmenu meer zijn en ik moet de bestellingen minstens 3 dagen op voorhand ontvangen.

Aarzel dus niet om me te contacteren met je vraag en dan kijk ik heel graag hoe ik het kan faciliteren.

Ik vond het een geweldige en leerrijke ervaring en wil jullie heel erg bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen maanden!